Sparta huurt El Azzouzi en trekt Twente-doelman aan

20 mei 2016, 15:45

Sparta Rotterdam heeft zich voor volgend seizoen versterkt met Zakaria El Azzouzi, zo meldt de club op de officiële website. De spits, die de afgelopen maanden voor FC Twente speelde, wordt voor de duur van één seizoen gehuurd van Ajax.

El Azzouzi speelde het eerste halfjaar van het seizoen 2015/2016 voor Jong Ajax, waar hij voornamelijk als invaller binnen de lijnen kwam. Bij Twente veroverde hij in de tweede seizoenshelft een basisplek, en kwam hij tot dertien duels in de Eredivisie. Daarin scoorde hij viermaal. Sparta-trainer Alex Pastoor: "In januari hebben we ook al gesproken over een mogelijke overgang. Het contact is warm gebleven en nu zijn we alsnog tot overeenstemming gekomen. We zien in Zakaria een speler met veel mogelijkheden en we gaan volop gas geven om alles eruit te halen."

De Rotterdammers haalden eerder vandaag (vrijdag) nog een speler binnen: doelman Michael Verrips. Ook hij is afkomstig van FC Twente. Sparta had de 19-jarige jeugdinternational al langere tijd in het vizier. "Sparta is voor mij een hele bewuste keuze. Hier kan ik mijzelf verder ontwikkelen bij een club met geweldige faciliteiten in de Eredivisie. Uiteindelijk is mijn doel om eerste keeper te worden", zo geeft hij aan op de Sparta-website.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen