Feyenoord bereikt geen akkoord: Vilhena transfervrij weg

Ger
20 mei 2016, 20:25

Tonny Vilhena zet definitief een punt achter zijn verblijf bij Feyenoord. De club van trainer Giovanni van Bronckhorst wilde wel door met de middenvelder, maar een akkoord bleef uit. Deze week mislukte een laatste poging om tot een nieuwe verbintenis te komen. Hij kan deze zomer transfervrij vertrekken.

Feyenoord laat weten 'bij lange na' niet te kunnen voldoen aan de eisen van de 21-jarige Vilhena. "We hebben echt de grenzen van onze mogelijkheden opgezocht. De wensen van Vilhena en zijn adviseurs liggen echter op een niveau dat wellicht realistisch is in sommige buitenlandse competities maar niet voor een club als Feyenoord", aldus technisch directeur Martin van Geel op de clubwebsite.

De onderhandelingen tussen beide partijen hebben, met tussenpozen, ruim anderhalf jaar in beslag genomen. Van Geel vindt het jammer dat een akkoord met de oud-jeugdspeler is uitgebleven. "Tonny is een talent dat we graag bij de selectie hadden gehouden en ook een speler van wie onze trainer het gevoel heeft dat hij hem bij Feyenoord nog echt flinke stappen in zijn ontwikkeling had kunnen laten maken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen