Zorgen om Memphis: "Ze zijn vernietigend over hem"

21 mei 2016, 13:34

De ontwikkeling die Memphis Depay doormaakt bij Manchester United baart Ruud Gullit zorgen. Volgens de voormalig middenvelder moet er iets gebeuren bij de buitenspeler, die vandaag (zaterdag) niet bij de wedstrijdselectie zit voor de FA Cup-finale tegen Crystal Palace.

Volgens Gullit heerst er in Engeland groot onbegrip. "Iedereen vraagt me van alles over die jongen. Ik spreek regelmatig met oud-spelers van Manchester United over Memphis en die begrijpen helemaal niets van hem", laat Gullit weten in De Telegraaf. "Ze zeggen behoorlijke lelijke dingen. Ik probeer hem met mijn commentaar wakker te schudden, want het zou jammer zijn als zijn talent wordt geslachtofferd door zijn ietwat wonderlijke kijk op het leven."

De oud-international wil hoe dan ook voorkomen dat Memphis afglijdt. "Hij mag boos op me worden, ik hoop zelfs dat hij kwaad wordt. Ik hoop dat hij mijn ongelijk gaat bewijzen. Wat ik zeg, komt recht uit mijn hart. Ik wil hem op een of andere manier prikkelen. Memphis is ervan overtuigd dat bij een grote voetballer een zekere status hoort. Maar je moet je niet zo'n status aanmeten als je die grote voetballer nog niet bent. Zijn volgorde is verkeerd. Als ik die oud-spelers over hem hoor, dan maak ik mij zorgen. Die jongens zien hem regelmatig bezig. Niet één keer per week, nee, heel vaak. Vernietigend zijn ze over hem. Dat doet me zeer", besluit Gullit.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen