Go Ahead juicht nog niet: "Kan zoveel gebeuren"

21 mei 2016, 16:55

Hoewel Go Ahead Eagles door de 4-1 zege van afgelopen donderdag op De Graafschap al met anderhalf been in de Eredivisie lijkt te staan, weigert coach Hans de Koning de polonaise te lopen. De oefenmeester eist volledige scherpte van zijn ploeg in de return van zondag.

Go Ahead mag de 4-1 zege natuurlijk niet meer weggeven, maar De Koning juicht nog niet. "Ik loop al langer mee dan alleen vandaag", zegt hij in een vooruitblik op de clubsite. "In het voetbal kan zoveel gebeuren. We moeten gewoon nog één keer alles geven. Natuurlijk, het resultaat van donderdag is geweldig. Als iemand dit voor de wedstrijd bij mij indiende, had ik er met twee stempels voor getekend. Deze finale wordt echter over twee wedstrijden gespeeld. En die tweede is allesbeslissend."

De Koning stelt dat hij in Doetinchem iedereen nodig heeft. "Dat bleek ook de afgelopen weken. Kijk alleen al hoe Joey Groenbast en Tom Daemen het donderdag invulden als invallers. Dat is zo belangrijk. Ik heb het al veel vaker gezegd: het gaat absoluut niet alleen om de eerste elf. De twaalfde man en de rest van het team zijn net zo belangrijk."

De wedstrijd begint morgen om 12.30 uur.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen