Ramselaar mist oefenduels Oranje, Berghuis vervanger

Ger
22 mei 2016, 15:16

Bart Ramselaar zal niet aansluiten bij de selectie van het Nederlands elftal. De middenvelder van FC Utrecht kampt met een kuitblessure en wordt maandag nader onderzocht. Vanwege de kwetsuur ontbreekt hij ook in de beslissende wedstrijd van zijn club FC Utrecht in de play-offs tegen Heracles Almelo.

Ramselaar (19), die een sterk seizoen achter de rug heeft, werd deze week door bondscoach Danny Blind opgenomen in de definitieve selectie van Oranje voor de oefenduels met Ierland, Polen en Oostenrijk. Het was zijn eerste uitnodiging voor de nationale ploeg. Steven Berghuis is door het afhaken van Ramselaar toegevoegd aan de spelersgroep. De 24-jarige aanvaller van Watford debuteerde vorig jaar juni in de Oranjes-selectie voor het oefenduel met de Verenigde Staten en de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Letland. Berghuis kwam toen echter niet in actie.

Eerder meldde PSV'er Jürgen Locadia zich al af bij Blind. De aanvaller van PSV moet verstek laten gaan vanwege klachten aan zijn knie en enkel. De spelers en staf van het Nederlands elftal vertrekken vanavond naar Portugal, waar een trainingskamp in Lagos is belegd.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen