Voorzitter Go Ahead Eagles: "Kei- en keihard optreden"

Ger
22 mei 2016, 16:03

Voorzitter Edwin Lugt van Go Ahead Eagles hoopt dat de KNVB hard gaat optreden tegen de misdragende fans van De Graafschap. Kort na het laatste fluitsignaal van de wedstrijd tussen beide clubs vielen aanhangers van de Superboeren de spelers van de equipe uit Deventer aan.

"Ik heb hier geen woorden voor. Er is een gouden regel in het voetbal: je blijft van spelers en van coaches af", aldus Lugt tegenover RTV Oost. "Ik hoop dat hier kei- en keihard tegen opgetreden wordt. Donderdag in de Adelaarshorst werden er al twee keer fakkels vanuit het uitvak naar onze supporters gegooid. Een oude man is in zijn nek geraakt."

De KNVB heeft laten weten de beelden van het incident door te sturen naar de aanklager betaald voetbal. "Dit is een grove schande, ongelooflijk wat hier na het laatste fluitsignaal is gebeurd", zegt aanvoerder Bart Vriends van Go Ahead. "Ik kan hier geen greintje respect voor opbrengen. Maar dit mag de pret niet drukken voor ons. We zijn de kleedkamer ingerend en gaan een paar dagen lang feest vieren."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen