Van Gaal teleurgesteld: "Was graag doorgegaan"

Jw
23 mei 2016, 22:10   Bijgewerkt: 23 mei 2016, 22:48

Louis van Gaal werd maandag ontslagen als hoofdtrainer van Manchester United. Hoewel dat nieuws niet als een verrassing zal zijn gekomen voor de 64-jarige Nederlander, was hij er wel teleurgesteld over. Kort na het ontslag publiceerde Manchester United zijn reactie.

"Ik ben erg teleurgesteld dat ik niet verder kan met mijn driejarige plan. Ik geloof dat er een stevige fundering ligt die de club in staat stelt om te groeien en volgend seizoen nog meer succes te behalen", aldus Van Gaal in zijn uitgebreide reactie. "Ik hoop dat het winnen van de FA Cup de club weer het begin is voor de successen waar de fans zo vurig op hopen."

"Het was een eer om een geweldige club als Manchester United onder mijn hoede te hebben genomen. Door dat te hebben gedaan, is een lang gekoesterde wens van mij uitgekomen. Ik ben enorm trots dat ik United heb kunnen helpen aan de twaalfde FA Cup-zege in de geschiedenis. Ik heb de eer gehad om in mijn loopbaan twintig prijzen te winnen, maar de FA Cup-finale zal altijd een van de meest bijzondere momenten blijven", vervolgt Van Gaal.

Tot slot bedankt de Amsterdammer niet alleen de fans, maar opmerkelijk genoeg ook twee United-iconen. "Ik wil mijn dank uitspreken aan de geweldige supporters van United. Zij zijn werkelijk waar de beste supporters ter wereld. Daarnaast ben ik Sir Alex Ferguson en Sir Bobby Charlton in het bijzonder dankbaar, omdat ze mij en mijn familie altijd welkom hebben laten voelen tijdens mijn tijd als trainer van Manchester United."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen