Castaignos blijft in Bundesliga met Frankfurt

Jw
23 mei 2016, 22:36

Eintracht Frankfurt is er maandag in geslaagd om zich te handhaven op het hoogste niveau in Duitsland. 1.FC Nürnberg werd in de return met 1-0 verslagen, wat voldoende was na het eerdere gelijkspel in de finale om promotie/degradatie (1-1). Daardoor blijft Luc Castaignos actief in de Bundesliga.

Castaignos bleef tot zijn eigen frustratie zelf de gehele wedstrijd op de bank. Hij zag toe hoe Frankfurt in de tweede helft het verschil maakte. Haris Seferovic was van groot belang door in de 66ste minuut voor de enige treffer van de wedstrijd te zorgen. Nürnberg, met voormalig FC Utrecht-speler Dave Bulthuis in de basisformatie, gaf vervolgens vol gas, maar het was onvoldoende voor een comeback.

Castaignos heeft in zijn debuutseizoen in Duitsland geen verpletterende indruk gemaakt, maar krijgt kokmend seizoen dus mogelijk een nieuwe kans. De 23-jarige aanvaller scoorde in totaal vier competitiedoelpunten.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!