'Giggs wil Mourinho niet assisteren en verlaat United'

24 mei 2016, 07:56

Met het vertrek van Louis van Gaal als hoofdtrainer van Manchester United en de verwachte aanstelling van José Mourinho als opvolger, is het onzeker waar de toekomst van Ryan Giggs ligt. De kans is reëel dat het clubicoon United deze zomer zal verlaten, zo komt naar voren in verschillende Engelse media.

Giggs vervulde de rol van assistent-trainer van David Moyes, die Sir Alex Ferguson opvolgde, en was vier wedstrijden interim-trainer toen Moyes werd ontslagen. Ook onder Van Gaal vervulde de voormalig buitenspeler de rol van assistent en dat zou Giggs niet voor een derde periode onder weer een andere trainer willen doen.

De Welshman zag zichzelf als de beoogde opvolger van Van Gaal nadat zijn driejarig contract afliep, maar de Nederlandse oefenmeester verlaat de club nu na twee dienstjaren. Ook zijn andere assistent, Albert Stuivenberg, verlaat de club, evenals keeperstrainer Frans Hoek en video-analist Max Reckers.

Als het aan Mourinho ligt, blijft Giggs voor Manchester United behouden. De Portugees wil echter ook zijn vertrouwelingen Rui Faria en Silvino Louro meenemen naar United, waardoor het de vraag is hoe groot de rol van Giggs zou worden in de nieuwe technische staf. De kans is dus aanwezig dat Giggs zijn geliefde club na 29 dienstjaren verlaat.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen