Ronaldo denkt finale te halen: "Denk dat wij beter zijn"

24 mei 2016, 14:15

Real Madrid vreesde vanochtend (dinsdag) dat deelname van Cristiano Ronaldo aan de Champions League-finale in gevaar kwam, evenals vele voetballiefhebbers wereldwijd. Maar ondanks dat hij van de training af hinkelde, is hij aanstaande zaterdag hoogstwaarschijnlijk fit genoeg om te starten, zo geeft hij zelf aan.

"Ik schrok behoorlijk, maar het is niet ernstig. Over een paar dagen ben ik sowieso weer fit", aldus Ronaldo in gesprek met Marca. "Ondanks dat het de finale van de Champions League is, bereid ik me normaal voor. Ik ga op zoek naar de juiste focus en concentratie voor zaterdag."

Ronaldo kan niet alleen het seizoen redden met een grote prijs, maar ook zijn eigen record breken. In 2013/2014 was hij zeventien keer trefzeker in het belangrijkste clubtoernooi ter wereld, in het huidige seizoen staat hij op één goal minder. "Ik hoop natuurlijk dat ik zal scoren, maar ik zal er niet extra naar op zoek gaan. Ik ben vooral heel blij als we de finale winnend afsluiten."

Tegenstander Atlético Madrid schakelde FC Barcelona (kwartfinale) en Bayern München (halve finale) uit. Ronaldo is dan ook lovend over de stadsgenoot. "We staan in de finale, dus we zijn de twee beste teams van dit Champions League-seizoen. Ik denk dat wij beter zijn, maar ik moet Atlético een compliment maken. Ze spelen gegroepeerd achter de bal en het is geen toeval dat ze Barcelona en Bayern versloegen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen