Contractverlenging Koeman begint gestalte te krijgen

25 mei 2016, 11:47

Het lijkt een kwestie van tijd te zijn voordat Ronald Koeman zijn contract bij Southampton gaat verlengen. De Nederlandse manager is momenteel met de Engelse club in gesprek en als we directeur Les Reed moeten geloven, dan gaat het de goede kant op.

Koeman streek medio 2014 neer bij Southampton en presteerde uitstekend in het St. Mary's-stadion, waar hij zelf een puntenrecord in de Premier League wist neer te zetten. De verbintenis van de Nederlander loopt volgend jaar zomer af, maar wordt waarschijnlijk verlengd. "De gesprekken zijn nog steeds gaande. Ronald heeft onlangs aangegeven dat hij de directie gezeten heeft om het over het vijfjarenplan te hebben. We moeten op dezelfde golflengte zitten over de te varen koers, maar het ziet er positief uit. We hebben over de ambities van de club gesproken zijn nu bij de details van het nieuwe contract aangekomen."

Mocht Koeman verlengen bij The Saints, dan volgt hij het voorbeeld van Virgil van Dijk, Fraser Forster en James Ward-Prowse. Het drietal tekende nieuwe, meerjarige contracten bij de Engelse club.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen