Mihajlovic na Milan-teleurstelling aan de slag bij Torino

25 mei 2016, 13:36

Een paar maanden nadat hij zijn congé kreeg bij AC Milan, heeft Sinisa Mihajlovic een nieuwe club gevonden. De 47-jarige oefenmeester is officieel gepresenteerd als nieuwe trainer van Torino. Hij is de opvolger van Giampiero Ventura, die in de race is om Antonio Conte op te volgen als bondscoach van Italië.

Zodoende krijgt het trainersboek van Mihajlovic weer een nieuw hoofdstuk. Na Internazionale (assistent), Bologna, Catania, Fiorentina, Servië en Sampdoria werd hij eerder dit seizoen aangesteld als nieuwe coach van AC Milan, maar zijn periode bij de Rossoneri liep uit op een bittere teleurstelling. In de laatste weken van het seizoen werd hij door de dolende Milanezen ontslagen en vervangen door Christian Brocchi.

Mihajlovic heeft voor twee seizoenen getekend bij Torino, waar Ventura maar liefst vijf jaar lang op de bank zat. De voorganger wist de club uit Turijn onder meer voor het eerst in twintig jaar naar Europees voetbal te leiden.

"Het maakt met trots dat ik bij een club met zo'n historie aan de slag kan gaan", sprak Miha bij zijn presentatie. "Dit is een unieke plaats, het publiek staat bekend om haar passie. Ik kan niet wachten om hier te beginnen."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen