Basisplaats gloort aan horizon voor Strootman

25 mei 2016, 15:21

Kevin Strootman stevent af op een basisplaats bij het Nederlands elftal, dat komende vrijdag in Dublin een oefeninterland tegen Ierland speelt. De 26-jarige middenvelder, die al weer een tijdje fit is na een ellenlange periode van blessureleed, trainde vandaag (woensdag) met de vermoedelijke basisopstelling mee.

Strootman kreeg op de besloten training van Oranje een 'basishesje', wat ook geldt voor Riechedly Bazoer en Georginio Wijnaldum. Deze drie spelers vormen waarschijnlijk samen het middenveld tegen de Ieren en moeten voor de aanvoer van de aanvallers zorgen. Op basis van de training lijken dat Vincent Janssen, Quincy Promes en Memphis Depay te zijn. Joël Veltman, Jeffrey Bruma, Daley Blind en Jetro Willems worden vermoedelijk als verdedigers opgesteld, voor keeper Jasper Cillessen.

Na de oefeninterland tegen Ierland oefent het Nederlands elftal tegen Polen (1 juni) en Oostenrijk (4 juni). Al deze vriendschappelijke wedstrijden worden buitenshuis afgewerkt door Oranje, dat nu nog op trainingskamp is in Portugal.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen