Ronaldo lijkt verblijf bij Real opnieuw te gaan verlengen

Ger
25 mei 2016, 21:45

Cristiano Ronaldo lijkt zijn loopbaan te gaan afsluiten bij Real Madrid. De aanvaller is het volgens Spaanse media met de Koninklijke eens geworden over een contractverlenging. Hij kan in Estadio Santiago Bernabéu bijtekenen tot medio 2021. Zijn huidige verbintenis loopt tot de zomer van 2018.

De handtekening van de 31-jarige Ronaldo onder het nieuwe contract zal naar verluidt worden gezet na de Champions League-finale van zaterdag. De ploeg van trainer Zinedine Zidane speelt in Milaan tegen stadgenoot Atlético om de belangrijkste Europese trofee voor clubteams. Ronaldo haakte dinsdag nog vroegtijdig af op de training, maar volgens Real zal hij dit weekend gewoon in actie kunnen komen.

De Portugees maakte in 2009 de overstap van Manchester United naar Real. Hij verlengde in 2013 zijn contract tot medio 2018. De laatste seizoenen werden de geruchten rond een vertrek van Ronaldo steeds hardnekkiger. Een terugkeer naar United of een vertrek naar Paris Saint-Germain waren de meest genoemde mogelijkheden, maar een transfer lijkt nu dus uitgesloten.

Ronaldo nam in gesprek met Spaanse media alvast een voorschot op een verlenging van zijn contract. "Ik wil hier graag blijven. Ook al heb ik slechte momenten doorgemaakt en was ik een tijdje ongelukkig, ik kan me nu geen betere club indenken dan Real Madrid. Andere clubs kunnen het vergeten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen