Janssen wil wel grote stap zetten: "Nergens bang voor"

27 mei 2016, 08:41

Het zou heel goed zo kunnen zijn dat Vincent Janssen vanaf dit moment de nummer één spits van het Nederlands elftal zal zijn. In de aanloop naar de oefeninterlands tegen Ierland, Oostenrijk en Polen gaf bondscoach Danny Blind aan dat hij hoopt dat de spits van AZ nog een jaar in de Eredivisie zal blijven, maar het is nog maar de vraag of de eredivisietopscorer dat advies ten harte gaat nemen.

Blind stelde dat een club uit de traditionele top-drie van Nederland ideaal zou zijn. "Het moet wel mogelijk zijn. Die club uit de top-drie moet wel willen. En ook AZ zit daar nog tussen", reageert Janssen bij de NOS op de woorden van de bondscoach. "Ik ga niet voor de eerste de beste club AZ verlaten. Maar als er iets moois komt, dan wil ik daar zeker over nadenken."

Door zijn ongekende prestaties in 2016 wordt Janssen in de gaten gehouden door veel grote clubs uit Engeland en Duitsland. Janssen is niet bang dat hij een té grote stap maakt. "Wat is een te grote stap? Van Almere naar AZ is ook een aardig grote stap en binnen negen maanden in het Nederlands elftal staan is volgens mij nog een grotere stap. Dus daar ben ik niet bang voor. Ik ben nergens bang voor."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen