Modric: "Deze prijs hoort bij Real Madrid"

29 mei 2016, 00:19

Luka Modric spreekt van een 'moeilijke wedstrijd', maar is wel 'heel blij en trots' dat Real Madrid voor de elfde keer de Champions League heeft gewonnen. De Kroatische middenvelder was met zijn club in de finale na strafschoppen te sterk voor stadgenoot Atlético Madrid.

"We hebben gewonnen, maar van begin tot eind was het een moeilijke wedstrijd", zei Modric na afloop op het veld van San Siro in Milaan in gesprek met het Britse BT Sport. "Maar we zijn tot het einde blijven knokken en het is ons gelukt. We zijn heel blij en trots. Bij de penalty's bleven we rustig en we hebben verdiend gewonnen. Ik vind het jammer voor Atlético, maar ben blij voor onszelf. Dit toernooi is van Real Madrid, de elfde titel. Deze prijs hoort bij Real Madrid en daarom is het de beste club ter wereld."

Na negentig minuten was de score 1-1. "Wat coach Zinedine Zidane voor de verlenging tegen ons heeft gezegd? Dat het nu op het mentale zou aankomen. We moesten geloven dat we konden winnen en dat hebben we ook gedaan, met succes", besloot Modric.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen