Real-preses Pérez: "De Champions League zit in ons DNA"

Jw
29 mei 2016, 09:48

Met het binnenhalen van de Champions League is het seizoen in één klap weer goed voor Real Madrid. En dus trad ook de immer veelbesproken voorzitter Florentino Pérez naar buiten. "Ik ben erg trots op Real Madrid, de fans, de spelers en de geschiedenis", reageerde hij.

"Elk seizoen is lastig. In de Primera Division eindigden we slechts één punt achter de kampioen, wat zwaar is. We hebben hard gevochten en uiteindelijk een goed seizoen gehad. De Champions League zit in ons DNA. Het is de belangrijkste prijs, die je het meest waardeert van allemaal", aldus Pérez.

De preses bleek uiteindelijk de juiste keuze te hebben gemaakt door Rafael Benitez de laat uit te sturen en de relatief onervaren Zinedine Zidane de kans te geven als trainer van de hoofdmacht. "Zidane is erg belangrijk geweest. Hij heeft geschiedenis geschreven door met deze club als speler en als trainer de Champions League te hebben gewonnen. Toen Zinedine als speler deze prijs won, zei hij precies hetzelfde tegen mij als gisteren: het is me gelukt, president."

Tot slot stond Pérez stil bij een aanslag eerder deze maand op het clubgebouw van Real-supporters in Irak. "Deze prijs is voor de fans daar. We zijn in gedachten bij hen. Ik wil iedereen bedanken voor de steun en liefde die daar is verspreid", besloot de voorzitter waardig.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen