Elia binnenkort in gesprek met Feyenoord over contract

Jw
29 mei 2016, 14:29

Eljero Elia opent binnenkort de contractonderhandelingen met Feyenoord. De Rotterdamse club hoopt de 28-jarige Oranje-international langer te behouden en de eerste signalen van de speler zelf lijken positief.

''Binnenkort heb ik een gesprek met technisch directeur Martin van Geel'', aldus Elia in Feyenoord Magazine. "'Ik heb een contract dat nog een jaar doorloopt, maar iedereen weet dat de toekomst in de voetballerij nooit zeker is. Het zou mooi zijn als dit team zoveel mogelijk bij elkaar blijft. We kunnen nog veel beter, dat weet ik zeker. Iedereen is een jaar verder en de ervaring van dit jaar pakken ze ons niet meer af.''

''Het was een seizoen met ups-and-downs, maar daar leer je van als voetballer. Volgend jaar spelen we Europa League, ook dat is voor veel jongens interessant. Ik wacht rustig af wat er de komende maanden gebeurt", aldus Elia, die vorig jaar overkwam van Werder Bremen, waar hij niet langer gewenst was. Hij heeft momenteel nog een contract voor één jaar bij Feyenoord.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen