Keane is geen fan van nieuwe United-coach Mourinho

Jw
29 mei 2016, 15:13

Roy Keane heeft laten weten geen fan te zijn van José Mourinho. De 44-jarige oud-speler van Manchester United vindt de Portugese trainer een 'uiterst irritante man'. Wel waardeert de Ier de winnaarsmentaliteit van Mourinho.

Mourinho tekende onlangs een driejarig contract op Old Trafford, waarmee hij zijn voormalige meester Louis van Gaal opvolgt. "Hij valt niet bij mij in de smaak. Toen ik als trainer tegenover hem stond, vond ik het een erg irritante man. Maar dat is persoonlijk", aldus Keane tegenover ITV. "Werken bij Manchester United draait het alleen maar om winnen en aan zijn CV te zien is het een echte winnaar. Hij was een goede optie toen United zich niet kwalificeerde voor de Champions League. Hij was beschikbaar en heeft een aansprekend verleden, maar ik denk niet dat het mijn ideale trainer zou zijn."

De voormalig middenvelder denkt wel dat Zlatan Ibrahimovic een droomaanwinst zou zijn. "Ik denk dat ze er goed aan zouden doen om hem voor één jaar vast te leggen. Hij is een grote speler en een echte persoonlijkheid. Ik heb wel eens eerder gezegd dat Manchester United leiders mist en hij zou er goed passen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen