Ben Arfa richt zich op Lionel Messi en Cristiano Ronaldo

29 mei 2016, 18:33

Hatem Ben Arfa staat door een uitstekend seizoen bij Olympique Nice volop in de aandacht van meerdere clubs. De 29-jarige spelmaker denkt dat hij nog altijd progressie boekt en wil richting het niveau van Lionel Messi en Cristiano Ronaldo.

Ben Arfa wist geen plek in de EK-selectie van Frankrijk te bemachtigen. In het verleden etaleerde Ben Arfa zijn klasse bij Newcastle United, maar daar raakte zijn loopbaan in het slop. "Ik zit nog ver af van het niveau van Messi en Ronaldo, maar ik heb nog een aantal jaren om hen in te halen. Dat is mijn doel. Ik zit nog niet op mijn top", vertelt de middenvelder aan Le Parisien.

De speler voelt zich naar eigen zeggen jonger dan wat zijn paspoort aangeeft als leeftijd. "Ik voel me 24 of 25. Ik ben nu op een leeftijd waarop ik mezelf volwassen mag noemen. Ik heb mezelf ontwikkeld en ben klaar voor een volgende stap. Ik heb kracht, rust en vrede gevonden. Ik ben ervan overtuigd dat ik de absolute top nog kan halen."

Ben Arfa ziet vergelijkingen tussen hem en Messi. "De manier waarop we dribbelen bijvoorbeeld. Maar we hebben allebei onze eigen stijl. Alles is nu gericht op het voetbal, dat was eerder wel anders. Dat hoort allemaal bij de stappen vooruit die ik heb gezet." Onder meer Olympique Lyon en FC Barcelona worden aan de transfervrije speler gelinkt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen