Feyenoord beloont talent met contract voor wilskracht

30 mei 2016, 12:55

Bert Koomen heeft maandag zijn eerste profcontract ondertekend bij Feyenoord. De 19-jarige verdediger heeft voor twee seizoenen getekend in De Kuip, met een optie voor nog een seizoen. Het is een mooi moment voor het talent, aangezien hij tot februari een jaar aan de kant stond door een zware blessure.

Het is dus een fraaie beloning voor Koomen. "Toen ik te horen kreeg dat ik zo lang niet zou kunnen spelen, zat ik er helemaal doorheen, maar uiteindelijk ben ik sterker uit deze blessure gekomen. Dit nieuwe contract voelt als een ultieme beloning daarvoor, daar ben ik heel blij mee", zegt de jonge verdediger op de website van zijn werkgever. Sinds de E-jeugd is hij al Feyenoorder.

Technisch directeur Martin van Geel ziet toekomst in Koomen en prijst vooral zijn discipline. "Die mentaliteit is een belangrijke kwaliteit van Bert. Dit contract is ook een beloning voor de manier waarop hij weer terug is gekomen op niveau. Nu gaan we in overleg bekijken welke vervolgstap het beste is voor zijn ontwikkeling", aldus Van Geel.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen