"Tijdens het WK was alles nieuw, nu is er meer rust"

31 mei 2016, 09:01   Bijgewerkt: 31 mei 2016, 09:33

Kevin de Bruyne loodste het Belgische nationale elftal zaterdag voorbij Zwitserland door met een afstandsschot de winnende treffer voor zijn rekening te nemen (1-2). Volgens de Belgische spelmaker kan België het Europees Kampioenschap in Frankrijk met vertrouwen tegemoetzien.

Ook het WK 2014 werd gestart met hoge verwachtingen. In Brazilië werden de Rode Duivels uiteindelijk in de kwartfinale uitgeschakeld door Argentinië. "We leven anders toe naar het EK", geeft De Bruyne aan in gesprek met Sporza. "Tijdens het WK was alles nieuw, onze ogen stonden open. Nu weten we wat we kunnen verwachten. Ik denk dat er meer rust in de ploeg zal zijn dan twee jaar geleden."

De Bruyne geeft aan fit te zijn in aanloop naar het EK. "Het was een heel druk jaar, maar ik voel me goed. Ik zou liever hebben dat het EK sneller begon. De voorbereiding is redelijk lang na een intensief seizoen. Druk is er natuurlijk altijd, maar ik blijf rustig en lag de lat zo hoog mogelijk. We willen natuurlijk niet al na drie wedstrijden naar huis."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen