Morata uit wens: "Zou graag terugkeren bij Real Madrid"

31 mei 2016, 09:59

Álvaro Morata stroomde door vanuit de jeugdopleiding van Real Madrid en speelde daar ook regelmatig, maar werd nooit een onbetwiste basisspeler. Daarom besloot hij zijn heil elders te zoeken: bij Juventus. Ook daar komt hij regelmatig als invaller binnen de lijnen, maar won hij al wel de ene prijs na de andere.

"De twee landstitels, twee nationale bekers en het bereiken van de Champions League-finale waren onvergetelijke ervaringen. Ik ben in Italië gegroeid als mens en heb me ook ontwikkeld als voetballer sinds ik Real Madrid verliet", geeft Morata aan in gesprek met het Spaanse AS, anderhalve week voor de start van het EK in Frankrijk.

De spits maakt er geen geheim van graag terug te keren naar Madrid. "Het is duidelijk dat dat is wat ik uiteindelijk wil. Mijn wens is om te slagen bij Real. Maar daar spelen ook grote spelers en ik wil graag veel blijven spelen en me belangrijk voelen. Ik hoop in elk geval dat er voor 13 juni duidelijkheid is, want ik wil niet het EK beleven met een telefoon in mijn hand."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen