Polen met Lewandowski en Milik maar zonder Tyton naar EK

31 mei 2016, 14:55

De Poolse bondscoach Adam Nawalka heeft de selectie bekendgemaakt voor het EK in Frankrijk. De ploeg die Nederland morgen (woensdag) treft in de voorlaatste oefeninterland op weg naar het EK, reist met blikvanger Robert Lewandowski af naar Frankrijk. Ook Arek Milik is van de partij, hetgeen niet geldt voor voormalig PSV-keeper Przemyslaw Tyton.

Lukasz Fabianski en Wojciech Szczesny, beiden oud-keepers van Arsenal, zullen onderling uitmaken wie het doel verdedigt, terwijl ook Artur Boruc tot de selectie behoort. De bekendste EK-ganger in de linie daarvoor is Lukasz Piszczek van Borussia Dortmund.

Ook zijn ploeggenoot Jakub Blaszczykowski reist mee naar Frankrijk, maar dan als middenvelder. Dat geldt ook voor onder meer Grzegorz Krychowiak, die met Sevilla de Europa League won. Mateusz Klich, oud-huurling van PEC Zwolle, behoort niet tot de 23-koppige spelersgroep.

Voorin is Lewandowski de grote man. De spits van Bayern München wordt geflankeerd door Milik. Het duo kwam in de kwalificatiereeks op weg naar het EK gezamenlijk maar liefst negentien keer tot scoren. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen