Hond geheim achter succes Lewandowski: "Echt leuk"

1 juni 2016, 10:12   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Bij de familie van Robert Lewandowski hadden ze vroeger een hond. Mede door het huisdier is de Poolse international de speler geworden die hij nu is. De heeft de goaltjesdief van Bayern München gezegd in een interview op de website van de UEFA.

"Ik dribbelde en speelde tegen hem toen ik een kind was. Mijn hond was een boxer, die altijd probeerde om de bal van mij af te pakken. Dat was echt leuk", blikt Lewandowski terug op zijn jeugd. "En zelfs als hij de bal afpakte, dan gaf hij hem terug om weer te blijven spelen. Als ik aan het hardlopen was, dan deed ik dat met mijn hond. Als ik terug kwam van een blessure, dan werd ik snel moe tijdens deze sessies. Als de hond moeite had om me bij te houden, wist ik dat ik weer in het ritme kwam."

Met Polen oefent Lewandowski vanavond (woensdag) tegen het Nederlands elftal. Op het EK zijn Duitsland, Noord-Ierland en Oekraïne de tegenstanders van Polen. "Duitsland is de favoriet in onze groep", schat Lewandowski in. "Ook Oekraïne is een goede ploeg. Het eerste duel met hen wordt heel belangrijk."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen