Sander Fischer heeft opties in binnen- en buitenland

1 juni 2016, 11:46   Bijgewerkt: 1 juni 2016, 12:03

Vorig seizoen plakte Sander Fischer er nog een jaartje aan vast bij Excelsior, maar deze zomer lijkt de aanvoerder van de Kralingers na het aflopen van zijn contract daadwerkelijk te verkassen naar een andere club. De 27-jarige centrale verdediger kan rekenen op belangstelling uit binnen- en buitenland. Dat heeft zijn belangenbehartiger bevestigd tegenover FCUpdate.nl.

 "Er is absoluut interesse voor hem, vanuit binnen- en buitenland", zegt zaakwaarnemer Michael Jansen over Fischer. "Sander heeft ook al de nodige binnenlandse en buitenlandse clubs afgewezen", aldus Jansen. "Of hij in de Eredivisie wil blijven? Dat ligt aan de club die interesse toont. Hij oriënteert zich in ieder geval ook op het buitenland, op verschillende competities."

De deur voor een langer verblijf bij Excelsior is overigens nog niet helemaal dicht. "Op dit moment is niets uitgesloten, Sander staat er rustig in en voelt zich nergens te groot voor. Maar het is duidelijk dat Sander het liefst een stap hogerop maakt. Hij wil de juiste club vinden. Een club die goed bij hem past en waar zijn gevoel goed bij is", stelt Jansen.

Fischer heeft naast zijn drieënhalve seizoen bij Excelsior een verleden bij NAC Breda, SC Cambuur, FC Emmen en AGOVV Apeldoorn.

[photo,98143,left,]

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen