"De oude Memphis zal snel weer terug zijn"

1 juni 2016, 14:03

Het moest een prachtig jaar worden voor Memphis Depay, die zijn droomtransfer van PSV naar Manchester United te pakken had. Het tegendeel was echter waar: al snel verloor de vleugelaanvaller zijn plek in de basis van de Engelse topclub. Ook bij het Nederlands elftal kan hij al een tijdje geen potten breken. Er komen wel betere tijden aan, verzekert Memphis zelf.

Met twee goals in 29 Premier League-duels (dertien als invaller) kan Memphis niet echt tevreden zijn. "Ik heb niet zoveel wedstrijden gespeeld als ik had gehoopt, en uiteraard ben ik daarover teleurgesteld", zegt de oud-PSV'er in De Telegraaf. "Ik had andere verwachtingen. Maar ik moet hiermee omgaan. Je moet beslissingen nemen over wanneer je voor een individuele actie gaat", stelt Memphis zelfkritisch.

"De oude Memphis, die iedere tegenstander voorbij ging, zal snel weer terug zijn. Het is nu door naar volgend seizoen. Ik moet me bewijzen in de voorbereiding", aldus Memphis, die volgend seizoen onder de vleugels van de nieuwe manager José Mourinho alsnog zijn belofte hoopt in te lossen bij Man United.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen