Janssen 'in principe' niet haalbaar voor top-drie Eredivisie

1 juni 2016, 15:37

Onder meer door Oranje-bondscoach Danny Blind wordt gezegd dat de stap naar een club uit de traditionele top-drie van Nederland niet zou misstaan voor Vincent Janssen, maar de spits van AZ lijkt niet haalbaar te zijn voor PSV, Ajax en Feyenoord.

Mocht Janssen deze zomer vertrekken, dan gaat hij waarschijnlijk in het buitenland aan de slag. "Met het jaar dat Vincent heeft gehad is hij in principe niet meer haalbaar voor een Nederlandse club. Er heeft ook nog geen enkele club uit Nederland naar hem geïnformeerd", zegt technisch directeur Max Huiberts van AZ tegen Voetbal International. "Vincent aast ook op een avontuur in het buitenland. Tenminste, dat vertelde hij mij toen ik hem voor het laatst sprak. "

Met 27 doelpunten in de Eredivisie, waarvan 21 in 2016, kan Janssen rekenen op veel interesse van buitenlandse (top)clubs. "Er wordt heel veel naar hem geïnformeerd vanuit het buitenland. Er is echter nog niets dusdanig concreet dat een transfer aanstaande zou zijn. Als het al tot een transfer gaat komen", aldus Huiberts.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen