Deschamps reageert niet op Benzema, Franse bond wel

2 juni 2016, 14:17

Didier Deschamps werd er door Karim Benzema van beticht dat hij in zijn selectiebeleid 'gebogen zou hebben voor een racistisch deel van Frankrijk', omdat hij de spits wegens zijn veelbesproken rol in de sekstape-affaire rond Mathieu Valbuena buiten de selectie voor het EK hield. De bondscoach heeft geen behoefte om te reageren op de beschuldigingen.

Deschamps liet volgens L'Équipe weten dat hij zich niet wil mengen in het debat. "Ik hoef niet te reageren op zijn teksten. Ik heb er niets over te zeggen. Ik concentreer me volledig op onze komende tegenstanders. De afgelopen maanden was er veel afleiding en onzekerheid. Er zijn genoeg mensen die het niet met de gang van zaken rond het Franse team eens zijn. We kunnen niet altijd eensgezind zijn", stelt de Franse bondscoach.

Noël Le Graët, de voorzitter van de Franse voetbalbond FFF, reageerde wel op de uitspraak van Benzema. "De FFF accepteert iedereen, onafhankelijk van afkomst of religie", sprak de bondspreses. "Karim heeft zichzelf wat laten gaan met zijn uitspraken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen