Voorspel het EK en win een reis naar El Clasico

3 juni 2016, 15:17   Bijgewerkt: 10 juni 2016, 15:53

Nee, het Nederlands elftal is er niet bij. Dat is bekend, maar toch kan het Europees kampioenschap in Frankrijk voor jou onvergetelijk worden. Doe mee met de Betweters EK Challenge en win een geheel verzorgde voetbalreis naar El Clasico.

Het is dé manier om dit toernooi zonder Oranje leuk te maken: met vrienden, familieleden of collega's meedoen aan een EK-poule. Zo wordt pakweg Wales-Slowakije, waar jij misschien een 1-0 voorspelde en de meeste van je collega's of vrienden een overwinning voor de Slowaken, toch ineens enorm interessant.

Iedere dag zijn er prijzen te winnen en wie over het hele toernooi het beste is, wint een reis naar misschien wel de mooiste voetbalwedstrijd van Europa: de 'Clasico' in Spanje tussen landskampioen FC Barcelona en CL-winnaar Real Madrid. De nummer twee wint een iPad Air 2 en de nummer 3 een Playstation 4.

Bij de Betweters EK Challenge strijd je niet alleen tegen je vrienden, familieleden en collega's, maar ook tegen Hugo Borst en Koert Westerman. Heb jij altijd al het idee gehad dat je meer verstand van voetbal hebt dan deze Betweters? Bewijs het en schrijf je hier in!

[photo,98180,left,]

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen