Emmen haalt spits Huisman transfervrij van Vitesse

3 juni 2016, 15:15

FC Emmen heeft de eerste versterking voor het komende seizoen binnen. De Drentse Jupiler League-club meldt vrijdag dat Kai Huisman transfervrij wordt overgenomen van Vitesse. De 21-jarige spits heeft een contract voor één seizoen getekend, met de optie voor nog een seizoen.

"Tijdens het contact met de club was er vrijwel meteen een klik en ontstond het juiste gevoel. De plannen van de club zitten vol ambitie, en ik ook", zegt Huisman op de website van FC Emmen. "Uiteindelijk wil ik bewijzen dat ik het niveau van de Eredivisie aankan. FC Emmen heeft de afgelopen seizoenen diverse spelers zodanig een platform gegeven dat ze ook de stap hebben gemaakt. Ik maak graag gebruik van het platform wat ze bieden en kijk uit naar het komende seizoen."

"Kai is een echte voetballende diepe spits en heeft een neusje voor de goal", vult Emmen-manager Jan Korte aan. "Zijn honger naar doelpunten kan ons de komende seizoenen écht verder gaan brengen. Vanwege blessureleed heeft hij z'n talent nog niet volledig kunnen ontwikkelen en uitbuiten. Kai is inmiddels uitgebreid medisch onderzocht door sportspecialisten en zij hebben het licht op groen gezet. Wij zijn er van overtuigd dat we met de komst van Kai doelpunten hebben binnengehaald."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen