Fosu-Mensah hoopvol: "De bondscoach blijft me volgen"

4 juni 2016, 10:58

Timothy Fosu-Mensah kreeg een uitnodiging voor het Nederlands elftal, maar door een blessure moest het achttienjarige toptalent van Manchester United een streep zetten door zijn debuut in Oranje. De verdediger maakt zich uiteraard nog geen zorgen, hij denkt dat zijn kans nog komen gaat.

Een liesblessure gooide roet in het eten voor de verdediger. "Ik heb er te veel last van", zegt hij tegen VI. "Dat heb ik de bondscoach verteld en ook de dokter. Ik moet gewoon rust houden. Als ik die lies overbelast, zit ik straks tijdens de voorbereiding aan de kant. We moeten ook nog met Manchester United naar China. Lange reis, veel trainen. Dan moet je fit zijn. De bondscoach heeft verteld dat-ie me blijft volgen. Ik ben achttien jaar, ik verwacht dat mijn kans nog wel gaat komen."

Het is overigens nog niet zeker dat Fosu-Mensah voor Oranje gaat spelen, omdat Ghana de verdediger ook graag over de verdediger wil beschikken. "Ik concentreer me op United", houdt hij zich op de vlakte. "Daarna zie ik wel. Ik was blij met de uitnodiging voor Oranje. Ik weet dat de bondscoach me blijft volgen. Of Ghana dan nog een optie is? Je weet het maar nooit."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen