Janssen scoort weer: "Waren twee lekkere weken"

4 juni 2016, 23:45

Vincent Janssen beschikt over prachtige cijfers in het shirt van Oranje. De topscorer van de Eredivisie legde zaterdag met een doelpunt de basis voor de 0-2 zege in de oefenwedstrijd in en tegen Oostenrijk. Janssen heeft nu drie keer gescoord in vijf interlands.

"Dit waren twee lekkere weken. Op negentig minuten na hebben we het goed gedaan", aldus Janssen bij SBS6, doelend op het 1-1 gelijkspel tegen Ierland. Nadien herpakte het Nederlands elftal zich met overwinningen bij Polen (1-2) en Oostenrijk. "Iedereen kan tevreden zijn. We hebben veel kwaliteit op de training laten zien en dat kwam er goed uit in de laatste wedstrijden. Waar de ommezwaai door komt? Het is opvallend, maar als team heb je wel eens een slechte wedstrijd. Overigens speel je wel nog gelijk. Dat zijn in totaal dus zeven punten. Ze tellen weliswaar niet, maar het is wel lekker dat je ze pakt en het seizoen zo afsluit."

Ondanks het ontbreken van Oranje op het EK krijgt Janssen mogelijk een drukke zomer, aangezien er veel belangstelling voor hem is. "Ik heb aangegeven graag de stap te willen maken, maar we zien wel waar ik eindig. Ik heb mezelf denk ik wel in de etalage gezet. Ik ben tevreden over mijn seizoen en moet nu afwachten wat er gaat gebeuren. Er is interesse, dat weet AZ ook."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen