Janssen denkt dat Nederlandse top uitgesloten is

6 juni 2016, 08:03

Een van de meeste interessante zaken van de voetbalwereld is deze zomer de geruchtenstroom rond de toekomst van Vincent Janssen. Dankzij zijn 27 eredivisiedoelpunten in het shirt van AZ en de uitstekende prestaties in zijn eerste vijf interlands voor Oranje wordt de goalgetter gevolgd door veel clubs uit het buitenland. De kans dat hij in Nederland blijft lijkt zeer klein te zijn.

Janssen gaat er zelf dan ook vanuit dat hij na de zomer een kijkje gaat nemen over de grens. "Ik heb het het met bondscoach Danny Blind over een transfer gehad, omdat ik er advies over wilde inwinnen. Het was een goed gesprek. Hij adviseerde me een tussenstap in Nederland, maar inmiddels kun je zeggen dat de Nederlandse top om financiële redenen is uitgesloten. Nee, dat is de transfersom, niet mijn salaris", knipoogt Janssen in gesprek met De Telegraaf.

Clubs die de spits van AZ willen losweken moeten ongeveer 15 miljoen euro ophoesten. "Als de top in Nederland wel bereid is die te betalen, dan sta ik zeker open voor een gesprek. Maar of het nu het binnen- of het buitenland wordt: AZ weet dat ik die stap wil maken. En ik weet dat er clubs geïnteresseerd zijn. Welke clubs zich officieel hebben gemeld? Dat moet je aan AZ vragen, maar het is er een aantal", stelt Janssen, die onder meer in verband gebracht wordt met Atlético Madrid.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen