Van Hanegem sneert weer: "Te triest voor woorden"

6 juni 2016, 10:21

Voor de zoveelste keer heeft Willem van Hanegem in zijn wekelijkse column in het AD uitgehaald naar zijn grote liefde Feyenoord. De voormalig international van Oranje blijft zich verbazen over het feit dat Vincent Janssen vroeg in de jeugd van de Rotterdamse club werd weggestuurd. De spits maakte afgelopen seizoen 27 eredivisiegoals voor AZ en loopt ook al drie uit vijf bij het Nederlands elftal.

Er heerst onbegrip bij Van Hanegem. "Feyenoord vond Janssen niet goed genoeg. Ze zeggen dat ze keuzes moesten maken. Dat begrijp ik wel, maar maak dan eens de goede keuze", zegt het clubicoon. "Oussama  Idrissi is bij FC Groningen ook zo'n geval. Hij komt ook bij Feyenoord vandaan en zou volgens mij makkelijk bij een club uit de top-3 kunnen voetballen. AZ vangt misschien wel twaalf tot vijftien miljoen euro voor Janssen. Goed hoor, Feyenoord. Dank je de koekoek. Het is te triest voor woorden", zucht De Kromme.

Van Hanegem zag Janssen namens Oranje schitteren tegen Polen (1-2 winst) en Oostenrijk (0-2) winst. Überhaupt was de oud-international wel te spreken over de nationale ploeg. "Nu moet je goed kijken wat je nodig hebt om het Nederlands elftal sterker te maken. Ik zeg niet dat je jongens als Arjen Robben en Wesley Sneijder niet meer moet selecteren. Dat zijn nog steeds spelers van de buitencategorie. Maar je moet wel uitkijken dat als ze terugkomen het spel niet volledig via hen gaat lopen, puur vanwege hun reputatie."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen