"Portugal heeft geweldige speler, maar ook uitstekend acteur"

6 juni 2016, 11:04

Op het EK 2016 treffen IJsland en Portugal elkaar in Groep F, waar ook Hongarije en Oostenrijk in zitten. In aanloop naar het eindtoernooi in Frankrijk heeft IJsland-bondscoach Lars Lagerbäck de gemoederen alvast wat laten oplopen, met teksten over Portugal

Op 14 juni ontmoeten IJsland en Portugal elkaar in Saint-Etienne voor hun eerste groepswedstrijd. Lagerback blikte alvast vooruit in gesprek met het Noorse NRK Sport en stak zijn mening over de Portugezen niet onder stoelen of banken. "Portugal heeft een van de beste spelers van de wereld, maar ook een uitstekende acteur", sprak de keuzeheer van IJsland.

Lagerbäck doelt natuurlijk op Cristiano Ronaldo, maar ook op Pepe. De verdediger van Real Madrid liet zich in de Champions Leauge-finale tegen Atlético Madird voor de zoveelste keer in zijn carrière van zijn slechte kant zien. Toen hij heel lichtjes geraakt werd door Filipe Luis, ging hij als een stervende zwaan naar de grond. "We hebben geweldige Portugese films gezien. In de CL-finale zagen we bijvoorbeeld iemand die zo in Hollywood aan de slag kan", aldus Lagerbäck. "Ik heb echt geen tijd voor dit soort bedrag. Zulke incidenten moeten na de wedstrijd op basis van videobeelden gevolgen krijgen in de vorm van een straf."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen