Vermeer verlengt tot medio 2020 bij Feyenoord

6 juni 2016, 22:06

Na Karim El Ahmadi en Dirk Kuyt gaat opnieuw een routinier bijtekenen bij Feyenoord. De Rotterdamse club meldt maandag dat keeper Kenneth Vermeer zijn verbintenis met twee seizoenen zal verlengen, tot de zomer van 2020. De 30-jarige sluitpost zet binnenkort zijn handtekening onder het nieuwe contract.

"Ik heb het uitstekend naar mijn zin bij Feyenoord", zegt Vermeer, die Ajax medio 2014 verruilde voor Feyenoord, op de clubwebsite. "Dat gegeven, in combinatie met de sportieve ambities van de club, maakt dat ik hier graag langer wil blijven. De bekerwinst was mooi, maar als ploeg willen we meer successen behalen. Van die ploeg wil ik de komende jaren graag deel uitmaken."

"Wij zijn heel blij dat Kenneth ervoor kiest om langer bij ons te blijven", vult technisch directeur Martin van Geel aan. "De afgelopen twee seizoenen is hij van grote waarde geweest voor ons. Niet alleen door zijn reddingen, die ons de nodige punten hebben opgeleverd, maar ook vanwege zijn coaching en zijn winnaarsmentaliteit. Net als El Ahmadi en Kuyt is Vermeer een steunpilaar van onze ploeg. Dat deze mannen hun contract hebben verlengd, geeft aan dat zij geloven in de ambities van Feyenoord."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen