Sparta bevestigt komst van Franse linksback Pinteaux

7 juni 2016, 10:54

Sparta Rotterdam heeft de komst van Florian Pinteaux nu ook via de officiële kanalen bekendgemaakt. Eerder vandaag (dinsdag) viel al te lezen dat de Franse jeugdinternational overkomt van LB Châteauroux. Hij is al de zesde Sparta-aanwinst voor het nieuwe seizoen, na het aantrekken van Iván Calero Ruiz, Craig Goodin, Bart Vriends, Zakaria El Azzouzi en Michael Verrips.

Op de clubwebsite toont Pastoor zich verheugd met de komst van Pinteaux. "Hij is gehaald voor de positie van linksachter. Pinteaux is afkomstig uit de opleiding van AS Monaco en is voormalig Frans jeugdinternational voor Onder 17, 18, 19 en 20. Hij kan in meerdere systemen uit de voeten en heeft kwaliteiten in zowel verdedigend als aanvallend opzicht. Hij maakt een erg gedisciplineerde en ambitieuze indruk. Dat zijn belangrijke eigenschappen om bij onze selectie te behoren."

De speler in kwestie kijkt uit naar het spelen in de Eredivisie. "Ik heb in deze korte tijd in Nederland al een goede indruk gekregen van Sparta Rotterdam. Uiteraard ben ik op de hoogte dat de club na lange tijd weer op het hoogste niveau gaat spelen. Persoonlijk wil ik laten zien dat ik van meerwaarde ben voor de club en dat ik mezelf als voetballer verder kan ontwikkelen in Nederland."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen