Van Geel: "Vermeer beste keeper van Nederland"

7 juni 2016, 14:03

Martin van Geel, de technisch directeur van Feyenoord, is content met de contractverlenging van Kenneth Vermeer. Maandag werd bekend dat de sluitpost zijn verbintenis bij de Rotterdamse club met twee jaar gaat verlengen, tot de zomer van 2020.

"Kenneth is in onze ogen de beste keeper van Nederland", zegt Van Geel bij RTV Rijnmond. "Kenneth heeft laten zien dat hij een geweldige keeper is. Dat we zijn contract hebben kunnen verlengen geeft aan dat hij het uitstekend naar zin heeft bij Feyenoord. Onze ambities en die van Kenneth passen bij elkaar."

De verlenging van Vermeer betekent dat Warner Hahn, momenteel herstellende van een zware knieblessure, voorlopig tweede keus blijft bij Feyenoord. Toch geeft Van Geel hem hoop op speeltijd. "Warner moet keihard werken om Vermeer uit het doel te keepen. De beste zal altijd spelen. We spelen met de Europa League erbij in het komende seizoen veel wedstrijden. Dan heb je ook een aantal spelers nodig dat de concurrentie met elkaar aangaat. Op het moment dat er een keer een blessure of schorsing is val je niet gelijk terug maar kun je op gelijkwaardig niveau blijven", aldus Van Geel.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen