Mourinho en sportarts Carneiro schikken voor rechter

Jw
7 juni 2016, 19:42

José Mourinho en dokter Eva Carneiro hebben in de rechtszaal een streep gezet onder hun ruzie. De nieuwe trainer van Manchester United werd door de 42-jarige arts uit Gibraltar beschuldigd van seksuele intimidatie en seksediscriminatie. De aanklacht is ingetrokken, omdat beide partijen een schikking overeenkwamen.

Ook de aanklacht tegen Chelsea, de toenmalige werkgever van beiden, is ingetrokken. De Premier League-club heeft excuses aangeboden voor de gang van zaken. Carneiro zal daarop niet langer haar ontslag aanvechten. Volgens de Londense club heeft de arts niets verkeerd gedaan en valt het ontslag haar dan ook niet te verwijten. "Dokter Carneiro is uiterst professioneel en kundig. Ze was een gewaardeerd lid van het medische team en we wensen haar succes in de toekomst", voegde de club daar nog aan toe.

"Ik ben opgelucht dat deze zaak er nu op zit. Het is een extreem moeilijke en stressvolle tijd geweest voor mij en mijn familie. Ik kijk nu weer uit naar de toekomst", liet Carneiro in een reactie aan Sky Sports weten.

Mourinho zou Carneiro 'hoerendochter' hebben genoemd, nadat hij het oneens was met haar beslissing om de geblesseerde Eden Hazard te verzorgen. Het was één van de incidenten waarbij het misging tussen de twee. Carneiro krijgt ruim anderhalf miljoen euro mee ter vergoeding.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen