'Janssen bezoekt Londen om met Spurs te praten'

8 juni 2016, 07:57

Het lijkt niet de vraag te zijn of Vincent Janssen gaat vertrekken bij AZ, maar naar welke club de spits deze zomer zal verkassen. De topscorer van de Eredivisie staat in de belangstelling van veel buitenlandse clubs en heeft in het kader hiervan zelfs al een bezoek aan Londen gebracht. De goaltjesdief reisde met zijn management naar de Engelse hoofdstad om een gesprek aan te gaan met Tottenham Hotspur.

Dat meldt De Telegraaf. Janssen zou een prijskaartje van minimaal 15 miljoen euro om de nek hebben hangen en Tottenham kan dit bedrag wel ophoesten. De spits van AZ schroefde de afgelopen maanden zijn marktwaarde flink op. Dankzij 21 goals in 2016 bracht hij zijn eredivisietotaal op 27 doelpunten. De oud-speler van Almere City FC forceerde ook al een doorbraak bij Oranje, waar hij drie doelpunten en één assist noteerde in vijf interlands.

Mocht Janssen naar de Spurs verkassen, dan wacht hem wel een lastige klus. Premier League-topscorer Harry Kane is namelijk onomstreden bij de Londense topclub, waardoor het lastig lijkt te worden om veel speeltijd te krijgen als nummer negen. Manager Mauricio Pochettino zat tijdens Ierland-Nederland overigens op de tribune om spelers te bekijken.

Tottenham haalde in het verleden al meerdere spelers uit de Eredivisie aan boord. Onder meer Christian Eriksen, Jan Vertonghen, Toby Alderweireld, Moussa Dembele en Nacer Chadli werden door de Londenaren gestrikt. Michel Vorm staat ook onder contract op White Hart Lane.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen