Engelse training lekt uit, excuses vanuit Portugal

8 juni 2016, 10:30

Het zijn van die verhalen die een EK wel sieren: het trainingscomplex van de selectie van Engeland was dinsdag hermetisch afgeloten, maar er is toch informatie van de trainingssessie op straat komen te liggen. Dat is te danken aan assistent-bondscoach Ray Lewington.

Lewington was op weg naar de spelersbus, met een papiertje in zijn hand. Op het document was iets van een opstelling te zien en dat hadden Engelse journalisten door. Derhalve werd duidelijk dat Harry Kane en Jamie Vardy zaterdag de spitsen zijn, dat Raheem Sterling of Ross Barkley op de flanken geposteerd wordt en dat Wayne Rooney en Dele Alli samen in de schaduw van de spitsen staan. Eric Dier opereert als controlerende middenvelder. Danny Rose lijkt als linksback te gaan acteren. Met deze formatie heeft Engeland overigens ook al geoefend.

Portugezen zeggen 'sorry' tegen Kane

In Portugal stond men nog even stil bij de schandalige overtreding van Bruno Alves op Harry Kane in de oefeninterland tegen Engeland. Portugezen hebben naar aanleiding van de commotie rond de kung fu-trap van de Cagliari-aanwinst hun excuses aangeboden richting Harry Kane. "Beste Harry. We willen sorry zeggen en je een andere kant van Portugal laten ervaren. Dit hoort niet bij ons, waardoor we Harry een fles likeur en een kaartje hebben gestuurd", aldus likeurproducent Licor Beirão in een ludieke promotiefilmpje.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen