Van Aanholt blijft nog jaren in het Stadium of Light

8 juni 2016, 15:08

Zijn uitstekende prestaties in het voorbije seizoen hebben Patrick van Aanholt een nieuw contract bij Sunderland opgeleverd. De Nederlandse linksachter heeft zijn handtekening gezet onder een verbintenis die tot medio 2020 loopt.

De 25-jarige Van Aanholt maakte in 2014 de overstap van Chelsea naar Sunderland en is op Wearside niet meer weg te denken uit de basisformatie. De linkspoot staat niet alleen verdedigend zijn mannetje, maar toont ook in aanvallend opzicht zijn waarde voor The Black Cats. Zo maakte hij vijf doelpunten in 69 optredens voor Sunderland.

Manager Sam Allardyce is onder de indruk van de groei die Van Aanholt doormaakt en is dan ook zeer verheugd met het feit dat de Oranje-international in het Stadium of Light blijft spelen. "Hij doet het buitengewoon goed. Hij is niet alleen verdedigend zeer solide, maar noteert ook assists en doelpunten. Het is fantastisch dat we zo'n getalenteerde voetballer voor de club kunnen behouden."

Van Aanholt speelde in het verleden niet alleen voor (de jeugd van) Chelsea, maar ook voor Coventry City, Newcastle United, Leicester City, Wigan Athletic en Vitesse.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen