Ronaldo na 7-0 winst voor Portugal: "Dit zegt niets"

9 juni 2016, 08:55

Portugal liet woensdagavond zien dat het klaar is voor het EK 2016, door Estland in de uitzwaaiwedstrijd met de grond gelijk te maken: 7-0. Aanvoerder Cristiano Ronaldo, die goed was voor twee doelpunten, waarschuwt echter dat zijn ploeg niet moet gaan zweven.

"Het was een goede wedstrijd", sprak Ronaldo na de riante overwinning tegen Record. "Het team heeft prima gepresteerd, het is ons gelukt om zeven doelpunten te maken. We mogen trots zijn, maar het is maar een vriendschappelijke wedstrijd. Deze zege zegt niets. We moeten met onze beide benen op de grond blijven staan", vindt de superster van Real Madrid.

Ronaldo denkt dat het een mooi EK kan worden voor Portugal. "Het team staat er fysiek gezien goed voor, dat biedt perspectief. We hebben laten zien dat we een goede ploeg hebben en trainen ook prima. Dit was een mooie laatste wedstrijd", concludeert de aanvaller. "Ik hoop dat het goed gaat op het EK. Ik wil Portugal helpen met het bereiken van haar doelen. De groepsfase is belangrijk, daarna zien we het wel."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen