Graafschap: "Moet ik nu ineens eredivisiespelers halen?"

10 juni 2016, 15:22   Bijgewerkt: 10 juni 2016, 16:13

De Graafschap weet nog steeds niet waar het aan toe is. De voorzieningenrechter bepaalde eerder op de dag dat de licentiecommissie van de KNVB het recht heeft om FC Twente terug te zetten naar de Jupiler League, maar de club kan nog tegen die uitspraak in beroep en wacht ook nog op het oordeel van de beroepscommissie van de KNVB.

Als FC Twente inderdaad degradeert, dan blijft De Graafschap ondanks het verlies tegen Go Ahead Eagles in de play-offs alsnog behouden voor het hoogste niveau. "Wij weten nog niets helemaal zeker. Moet ik nu ineens eredivisiespelers gaan halen? Wat is onze status nu? En wat kan FC Twente juridisch nog doen? Zij zijn nu weer aan zet", zegt Peter Hofstede, technisch manager bij De Graafschap, tegen Omroep Gelderland.

Mogelijk duurt het nog vier weken voordat het lot van FC Twente definitief bekend is. Dat is echter veel te laat, met het oog op het komende seizoen. "Kan de KNVB nu beslissen dat dit het is en het zo blijft als de rechter nu heeft gezegd? We weten het niet", aldus Hofstede.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen