Hodgson: "Dit gelijkspel voelt als een nederlaag"

11 juni 2016, 23:41

Een bittere teleurstelling. Zo noemt Engeland-bondscoach Roy Hodgson het 1-1 gelijkspel van zijn elftal in de EK-opener tegen Rusland. De Engelsen leken door een vrije trap van Eric Dier met 1-0 te gaan winnen, maar in de extra tijd kwamen de Russen langszij.

"Het is een bittere teleurstelling als je met nog één minuut te gaan een tegengoal krijgt", zei Hodgson na afloop in gesprek met BBC Radio 5 Live. "Als we de eerste vijftien minuten van de tweede helft niet meetellen - toen was het wat mager - hadden we de volledige controle. Met 1-0 was ik blij geweest, maar in de slotminuut ging het nog mis. Gelukkig viel de gelijkmaker niet door een grote blunder, maar we gaan nu weg met een gelijkspel in plaats van een zege."

"Volgens mij hebben we goed gespeeld", vervolgde Hodgson. "In de eerste helft haalden we in mijn ogen ons maximale niveau. Na de mindere vijftien minuten na rust pakten we de draad weer op en kregen we weer de controle, maar we hadden pech dat we geen tweede doelpunt maakten. Dat had de twijfel weggenomen. Dit voelt als een nederlaag, want we wilden een overwinning vieren. Dat kan nu echter niet."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen