Griezmann haalt zijn gram voor reserverol tegen Albanië

15 juni 2016, 23:21   Bijgewerkt: 15 juni 2016, 23:29

Antoine Griezmann heeft woensdagavond op perfecte wijze zijn revanche gehaald voor zijn plek op de bank tegen Albanië. De aanvaller van Atlético Madrid kwam als invaller binnen de lijnen en tekende in tijdens het duel in Groep A in de blessuretijd voor het openingsdoelpunt, waarna Dimitri Payet de eindstand op 2-0 voor Frankrijk bepaalde.

Didier Deschamps slachtofferde voor de wedstrijd tegen Albanië twee sterspelers. Paul Pogba en Griezmann moesten op de bank plaatsnemen na een matig optreden tegen Roemenië. Kingsley Coman en Anthony Martial waren hun vervangers. Aan de kant van Albanië was Taulant Xhaka de opvallendste afwezige in de basis. Hij werd geslachtofferd ten koste van Ledian Memushaj. Andi Lila nam de plek in van de geschorste Lorik Cana.

Als een razende vlogen de Fransen in de tweede helft uit de startblokken. Deschamps liet Martial in de kleedkamer achter om Pogba toch te gebruiken en terug te schakelen naar een 4-3-3 systeem. Het zorgde voor een begin na rust met veel gevaar van de kant van Frankrijk. Zo kopte Coman een bal rakelings naast. De grootste kans was echter voor Albanië, maar dat kwam dankzij toedoen van een Fransman. Bacary Sagna tikte onbewust een voorzet op de eigen doelpaal, waarmee Frankrijk ontsnapte aan een achterstand.

Frankrijk is zeker van de volgende ronde met zes punten uit twee duels in Groep A. Voor Albanië lijkt het avontuur zo goed als over met nul punten uit twee duels.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen