Advocaat adviseur bij ADO, Jansma wordt commissaris

17 juni 2016, 09:54

Dick Advocaat gaat aan de slag bij ADO Den Haag. De 68-jarige wordt bij de club uit zijn geboortestad technisch adviseur. Als profvoetballer speelde de oud-bondscoach van onder meer Nederland, België en Rusland 182 wedstrijden in het eerste elftal van ADO.

"De naam en faam van Dick is genoegzaam bekend", reageert ADO-directeur Mattijs Manders op de clubwebsite. "Hij is voor onze club van meer dan toegevoegde waarde. Ik ben de KNVB erkentelijk dat zij Dick de gelegenheid geven om in zijn vrije tijd en op vrijwillige basis ADO Den Haag op technisch vlak te ondersteunen. De Raad van Commissarissen, onder leiding van de heer Wang, voelt zich daardoor gesterkt bij de plannen om de club op termijn naar een hoger niveau te tillen."

Advocaat maakt sinds kort deel uit van de technische staf van Oranje. Hij vindt het 'buitengewoon prettig' dat zijn werkgever, de KNVB, hem toestaat om 'zijn' ADO Den Haag te steunen. "Bij ADO Den Haag is er nog een lange weg te gaan naar stabiliteit. Ik vind het gewoon hartstikke leuk om, waar kan, te helpen. Alle partijen in en om de club moeten schouder-aan-schouder aan de slag", aldus Advocaat.

Verder verwacht ADO binnenkort tv-presentator Kees Jansma en oud-speler Martin Toet toe te voegen aan de Raad van Commissarissen. Tevens gaat Manders ervan uit één dezer dagen een nieuwe hoofdtrainer te kunnen presenteren.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen