Jacobs: "Zijn natuurlijk ingenomen met deze beslissing"

17 juni 2016, 14:25

Onno Jacobs, interim-directeur van FC Twente, is vanzelfsprekend blij met de uitspraak van de beroepscommissie van de KNVB. Deze bepaalde vrijdag dat de Overijsselse club toch in de Eredivisie mag blijven, terwijl de licentiecommissie van de KNVB de club naar de Jupiler League wilde sturen wegens het financiële wanbeleid en het bedrog uit de afgelopen jaren.

"Wij zijn natuurlijk ingenomen met deze beslissing van de KNVB-beroepscommissie. Wij willen nogmaals benadrukken dat FC Twente zich schaamt voor het gevoerde beleid in de achterliggende periode. Daarover geen discussie. FC Twente heeft daarvoor ook terecht moeten boeten. Wij hopen dat we nu een streep kunnen zetten onder het verleden en in gezamenlijkheid, met KNVB en collega-clubs, door kunnen", zegt Jacobs op de clubwebsite. FC Twente krijgt wegens de wanpraktijken wel een boete van 181.000 euro opgelegd.

"Er is voor FC Twente veel werk aan de winkel, want door dit alles is een grote achterstand ontstaan wat betreft de voorbereidingen op het nieuwe seizoen", vervolgt Jacobs. "Die achterstand moeten we met de steun van onze achterban zo snel mogelijk inhalen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen