Argentinië naar halve finale, Chili vernedert Mexico

19 juni 2016, 09:52   Bijgewerkt: 19 juni 2016, 10:16

Aan de hand van Gonzalo Higuaín heeft Argentinië de halve finales bereikt op de Copa América. De spits van Napoli scoorde in de kwartfinale tegen Venezuela twee keer in het eerste halfuur, waarna Argentinië uitliep naar een 4-1 zege. In de andere kwartfinale die vannacht (Nederlandse tijd) werd gespeeld, maakte Chili gehakt van Mexico: 0-7.

Na de twee treffers van Higuaín miste Luis Seijas kort voor het rustsignaal een strafschop, waardoor Venezuela een grote kans op de aansluitingstreffer liet liggen. Waar Venezuela een kans op een treffer liet liggen, deed Lionel Messi dat niet. Hij scoorde na een uur de 3-0 in de kwartfinale. Vervolgens deed Samuel Rondon nog wel iets terug, waarna Erik Lamela de eindstand op 4-1 bepaalde.

Bij Argentinië tegen Venezuela was het dus niet echt spannend, maar bij Mexico tegen Chili was het vannacht helemaal éénrichtingsverkeer. Bij rust was de stand slechts 0-2, waarna de Chilenen na de pauze liefst vijf keer scoorden: 0-7. Spits Eduardo Vargas was de grote man aan de kant van Chili, hij nam vier treffers voor zijn rekening. De andere goals kwamen op naam van Edson Puch (2) en Alexis Sánchez. Bij Mexico deden Andrés Guardado en Héctor Moreno de hele wedstrijd mee.

In de halve finales speelt Argentinië tegen gastland Verenigde Staten, terwijl titelhouder Chili het opneemt tegen Colombia.[photo,98626,left,]

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen